Onze geschiedenis

Ningbo Zhen Yue Machinery Co., Ltd. is professioneel in kunststof spuitgietmachines. Zijn machine heeft de eigenschap van stabiele kwaliteit & concurrerende prijs. En het bedrijf doet zaken op basis van eerlijkheid & vakbekwaamheid.


Onze onderneming

De markt omvat zowel binnenlandse klanten als internationale klanten. En het bedrijf blijft de markt wereldwijd uitbreiden. We koesteren onze eigen reputatie in de markt en hopen in de nabije toekomst meer vrienden van dienst te kunnen zijn.


Product applicatie

Het bezit meer dan 20 soorten kwaliteitsmachines. De klemkracht varieert van 80T tot 2000T (het injectiegewicht van 100g tot 10, 000g). De belangrijkste elementen zijn van het beroemde merk.


Productiekwaliteit en reputatie

Het team is rijk aan ervaring op het gebied van marketing. De markt omvat vele landen en regio's. En het bedrijf bezit een efficiënt beheersysteem. Al deze zorgen ervoor dat we gekwalificeerde machines aan onze klanten kunnen leveren.


Onze service

Het bedrijf is verantwoordelijk voor de klant en doet zijn best om de klant tevreden te stellen. We zijn er vast van overtuigd dat we onder de wijze leiding van het management van het bedrijf de schitterende toekomst zullen bereiken.