Spoel spuitgietmachine

Spoel spuitgietmachine

Bobbin Injection Molding Machine is intelligentie (AI) in spuitgietmachines, met hogere precisie en betrouwbare vormmogelijkheden dan ooit tevoren. De bewezen prestaties van Roboshot zijn ontworpen voor meer stijfheid en maken het de perfecte oplossing voor cleanrooms en andere vormomgevingen die nauwkeurige procescontrole, injectie met hoge snelheid en consistente herhaalbaarheid vereisen.

Product detail

Spoel spuitgietmachine Introductie:

Spoel spuitgietmachine is intelligentie (AI) in spuitgietmachines, met hogere precisie en betrouwbare vormmogelijkheden dan ooit tevoren.

De bewezen prestaties van Roboshot zijn ontworpen voor meer stijfheid en maken het de perfecte oplossing voor cleanrooms en andere vormomgevingen die nauwkeurige procescontrole, injectie met hoge snelheid en consistente herhaalbaarheid vereisen.


Spoelspuitgietmachine heeft bescherming tegen schimmel en uitwerping, en preventieve spuitgietonderhoudsfuncties zorgen ervoor dat kunststofverwerkers soepel blijven werken.

Roboshot kan de operator waarschuwen voordat er problemen optreden, waardoor effectiever onderhoud, minder reparaties en minder uitvaltijd voor zowel de machine als de matrijs zelf wordt geboden, en dankzij de gebruiksvriendelijke functionaliteit kunt u profiteren van deze functies met minimale training.


Spoel spuitgietmachine Detail:

Model NO.ZX-350

Geautomatiseerde certificering CE, ISO9001:2008

Motortype servomotorinjectie

Gewicht 1068-1423G

Ruimte tussen trekstangen 675 X 675 mm

Product 1 Huishoudelijke productie, voorbeeld krat/vork/speelgoed/hoes

Product 2 Industriële productie, voorbeeld, pijpfitting

Product 3 Overige productie, voorbeeld medisch/landbouw

Functie Stabiele kwaliteit, concurrerende kosten, zorgvuldige service

OEM handelsmerk

Transportpakket Plastic foliehoes, houten pad, gewikkelde folie

Specificatie 6,9 ​​x 1,7 x 2,5 M Herkomst China

HS-code8477101090

 

Spoel spuitgietmachine

High Response (HR) Control stelt u in staat om uit acht verschillende modi te kiezen voor de drukoverdracht van injectie naar verpakking voor een optimale vormgeving van het onderdeel.

Voor dikwandige delen blinkt HR Control uit in het voorkomen van verzakkingen. Voor dunwandige onderdelen voorkomt het kromtrekken en verbetert het de uniformiteit van de wanddikteprestaties.

 

 

Spoel spuitgietmachine

Zonder olietoevoer, filtratie of verwijdering is Roboshot de energiebesparende 'groene' machine die de operationele kosten zal helpen verlagen.

Het is ontworpen om het energieverbruik met 50 tot 80% te verminderen met herhaalbare en nauwkeurige cycli die 5 tot 50% sneller zijn in vergelijking met hydraulische machines.Hot Tags: Spoel spuitgietmachine, leveranciers, kopen, China, goedkoop, prijs, kwaliteit

sturen enquête

verhalen produktie