Hoe om te gaan met overmatige temperatuurstijging van spuitgietmachine?

- 2021-07-08-

In dit artikel wordt vooral ingegaan op hoe om te gaan met de overmatige temperatuurstijging van despuitgietmachine
(1) Controleer, afhankelijk van de verschillende belastingsvereisten, altijd de druk van de overloopklep en pas deze aan om deze precies goed te maken.

(2) Kies redelijkerwijs hydraulische olie, vooral de viscositeit van de olie. Als de omstandigheden het toelaten, probeer dan een lagere viscositeit te gebruiken om het wrijvingsverlies van de viscositeit te verminderen.

(3) Verbeter de smeringsomstandigheden van bewegende delen om wrijvingsverlies te verminderen, wat gunstig is om de werklast en hitte te verminderen.

(4) Verbeter de assemblagekwaliteit en nauwkeurigheid van hydraulische componenten en hydraulische systemen, controleer strikt de passpeling van de bijpassende onderdelen en verbeter de smeringsomstandigheden. Het gebruik van afdichtingsmaterialen met een kleine wrijvingscoëfficiënt en verbeterde afdichtingsstructuur om de startkracht van de hydraulische cilinder zoveel mogelijk te verminderen om de warmte die wordt gegenereerd door mechanisch wrijvingsverlies te verminderen.