Waterstraalsnijmachine

Waterstraalsnijmachine

Waterstraalsnijmachine keurt microcomputercontrole goed, stabiele en betrouwbare prestaties, snijden op een eigenaardig oppervlak langs de tapsheid wordt gerealiseerd.
CRT-kleurendisplay van verwerkingsstatus, geautomatiseerde programmering van werkprogramma is gerealiseerd, complete functies, zelfverklarende weergave. Het is van een eenvoudige en gemakkelijke bediening.

Product detail

WaterstraalsnijmachineInvoering

-Gebruik AC, DC servo-snelheidsregeling om draad te dragen, het apparaat met constante spanning garandeert de constante draagkracht en stabiele spanning.


WaterstraalsnijmachineDetail

Model NO.DK7732

Prestatieclassificatie Economische CNC-bewerkingsmachines

Certificering CE, ISO 9001Voorwaarde:

Nieuwe precisie-verwerkingsmethode met hoge precisie

Vonk Werktype Draadsnijspanning:

Aangepast, 380V 50HzGarantie1 jaar

Handelsmerk Zhenyue/OEM/ODM

Transportpakket1PC/Plastic film of houten kist

Specificatie 1500*1000*1420mm Herkomst China

HS-code 8461500090


Waterstraalsnijmachine

-Het keurt vijffasige tien-beat elektrische apparatencontrole goed die verder zorgt voor een goede nauwkeurigheid en fijnheid, stabiele en betrouwbare werking van werktuigmachines. een productiviteit...


Waterstraalsnijmachine

Het transmissiesysteem keurt hoge precisie kogelomloopspindel (precisie loodschroef), en kwaliteit gelegeerd staal geleiderail, stalen kolom rollen, goede slijtvastheid, groot draagvermogen en hoge gevoeligheid.Hot Tags: Waterstraalsnijmachine, leveranciers, kopen, China, goedkoop, prijs, kwaliteit

sturen enquête

verhalen produktie