ZX-serie standaard spuitgietmachine

ZX-serie standaard spuitgietmachine

Afhankelijk van de productkenmerken en productie-eisen, is de ZX-serie standaard spuitgietmachine beschikbaar om uit te rusten met een accumulator en servoklep voor hoge snelheid, zeer nauwkeurige vormbesturing.

Product detail

ZX-serie Standaard spuitgietmachine Introductie:

Hoge productiesnelheid. Bovenstaande modellen voeren gelijktijdig het laden van materiaal en het vastklemmen van de mal uit. (CLF gepatenteerd NO.145402)

Afhankelijk van de productkenmerken en productie-eisen, is de machineserie beschikbaar om uit te rusten met een accumulator en servoklep voor hoge snelheid, zeer nauwkeurige vormbesturing. Neem contact op met CLF voor gedetailleerde specificaties.

Om de in-mold koeltijd te verkorten en de productiviteit te verhogen. Een out-mold koelapparaat is beschikbaar.

(Optioneel) ZX-serie standaard spuitgietmachine Onder het uitgangspunt van de machinestabiliteit hebben we het koelsysteem verbeterd en een nieuw olietoewijzingssysteem ontwikkeld, wat de sleutels zijn om de machinesnelheid te verbeteren.

In 2016 heeft Jobo de tweede generatie Super Speed ​​Cap-persvormmachine (24 holtes) ontwikkeld, waarvan de snelheid 42000 stuks per uur kan bereiken, het is een belangrijke ontwikkeling van deze industriële productie van hele doppen.

 

Specificatie Spuitgietmachine 150 gram

Model NO.ZX-80 Spuitgietmachine

Geautomatiseerde certificering CE, ISO9001:2008

Motortype servomotorinjectie

Gewicht 85-140g

Ruimte tussen trekstangen 325 X 325 mm

Productie 1 Huishoudelijke productie, voorbeeld krat/vork/speelgoed/hoes

Productie 2 Industriële productie, voorbeeld, pijpfitting

Productie 3 Overige Productie, Voorbeeld Medisch/Agrarisch

Eigenschap Stabiele kwaliteit, concurrerende kosten, zorgvuldige service, handelsmerk OEM

Transportpakket Plastic foliehoes, houten pad, gewikkelde folie

Specificatie 4.0mx 1.0m x 1.8m Herkomst China

HS-code8477101090

 

Details van de standaard spuitgietmachine van de ZX-serie:       

De beweging van de dubbele injectiecilinders wordt ondersteund door lineaire geleidingen om een ​​perfecte positionele precisie te bereiken en soepel te bewegen tijdens het uitvoeren van de injectie.

Optionele functies zoals een afsluitnozzle, een servo-elektro-aangedreven unit en bimetalen schroefvaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Opmerking:
1, behoudt het bedrijf zich het recht voor om alle bovenstaande informatie (inclusief woord, foto) te herzien.
2, als gevolg van technologische ontwikkeling, zou het ontwerp of de specificatie van de standaard spuitgietmachine uit de ZX-serie zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
3, als u een CE-machine nodig heeft, laat het ons dan van tevoren weten. Anders bieden wij een normale machine (geen CE-machine). CE-machine is speciaal en duur.

Allerlei hangers kunnen worden ontworpen volgens uw verzoek.

Het logo van uw merk kan ook worden aangepast.Hot Tags: ZX-serie standaard spuitgietmachine, leveranciers, kopen, China, goedkoop, prijs, kwaliteit

sturen enquête

verhalen produktie