Hoe te zorgen voor een EDM-draadsnijmachine

- 2021-09-07-

1ã Regelmatig smeren vandraad snijmachine
De bewegende delen op de WEDM-werktuigmachine, zoals de geleiderail van de machinegereedschappen, het paar schroefmoeren, het transmissietandwiel, het geleidewiellager, enz., Moeten regelmatig worden gesmeerd. Gewoonlijk wordt de gespecificeerde smeerolie geïnjecteerd met een oliepistool. Als het lager en de kogelschroef van het type beschermhuls zijn, kunnen ze na een half jaar of een jaar worden gedemonteerd voor olie-injectie.

2ã Regelmatige aanpassing vandraad snijmachine
De spindelmoer, het geleidewiel, enz. moeten worden aangepast aan de servicetijd, slijtage en speling, en het geleidende blok moet worden aangepast aan de diepte van de versleten groef.

3ã Regelmatige vervanging vandraad snijmachine
Het geleidewiel en geleidewiellager in de draadsnijmachine zijn gemakkelijk te dragen en gemakkelijk te beschadigen. Ze moeten na slijtage op tijd worden vervangen om de bewegingsnauwkeurigheid te garanderen. De werkvloeistof van de draadsnijmachine is te vuil, wat het snijproces beïnvloedt, dus het moet ook regelmatig worden vervangen.

4ã Regelmatige inspectie vandraad snijmachine
R
controleer egularly of de machtslijn, de reisschakelaar en de omkeerschakelaar van WEDM-werktuigmachine in EDM veilig en betrouwbaar zijn; Controleer daarnaast of de werkvloeistof van WEDM voldoende is en of de pijpleiding elke dag glad is.