Hoe werkt een spuitgietmachine?

- 2021-09-29-

Nadat u de spuitgietmachine hebt gekocht, moet u ervoor zorgen dat u het profiel van de machine en de funderingsapparatuur kent zodra u de locatie van de machine hebt bepaald. De positie voor het plaatsen van de machine moet ruimte bieden voor accessoires, voor stapelen en om gemakkelijk te kunnen werken. Kunststof spuitgietmachine is een van de zware apparatuur, dus deze kan niet direct op een gemeenschappelijke grond worden geplaatst.

Koop de meest geschikte hydraulische olie en smeerolie. Voltooi het werk van het leveren van elektrische stroom en het leveren van water voordat u de machine installeert. Het doorsnedegebied van de kabel van elektrische stroom moet worden ingesteld op basis van het totale vermogen van de machine om veilig en toepasbaar te zijn.

De machine vereist een werkende staat van een schone en ordelijke werkplaats. Als de werkconditie buiten de norm valt, moet de machine door professionele personen worden gecontroleerd. Na machine klaar om te werken. het werk van de spuitgietmachine