Welke spuitgietmachine is beter voor het spuitgieten van flesdoppen? - Spuitgietoplossing voor spuitgietmachine met flesdop

- 2021-08-04-

Wat voor soortspuitgietmachinemoet worden gebruikt voor het spuitgieten van verschillende doppen in het dagelijks leven? Dit antwoord staat niet vast, omdat veel modellen kunnen voldoen aan de spuitgietvereisten van kroonkurken, maar de grotere typen zijn over het algemeen verticaalspuitgietmachines. De horizontale machine is beter voor het injecteren van grote spuitgietonderdelen. Ten tweede, als u kiest voor een verticale machine, wordt deze onderverdeeld in standaardmachines en schijfmachines. U kunt kiezen op basis van het werkelijke injectiemateriaal, de injectiegrootte en de injectie-efficiëntie.

Qua materiaalverdeling worden PP en PE over het algemeen gebruikt voor het spuitgieten van flesdoppen. Beide kunststoffen zijn thermohardende kunststoffen. Het spuitgieteffect is goed, het spuitgietproces is relatief eenvoudig en de functionele vereisten van de verticale;spuitgietmachinezijn niet hoog. . Dan is het aanbod aan optionele modellen zeer breed, zoals gangbare standaardmachines en schijfmachines zijn hiervoor geschikt.

In termen van maatkeuze wordt de maat van de dop van de fles over het algemeen bepaald door het aantal tanden. Gangbare maten zijn 28 tanden, 30 tanden, 38 tanden, 44 tanden, 48 tanden, etc. Het aantal tanden is onderverdeeld in: 9 en 12 veelvouden. De antidiefstalring is verdeeld in 8 gespen, 12 gespen enzovoort. De structuur is meestal: afzonderlijk verbindingstype (ook wel brugtype genoemd) en eenmalig vormtype. Toepassingen zijn over het algemeen onderverdeeld in: gasflesdoppen, hittebestendige flessendoppen en steriele flessendoppen, enz. De verticalespuitgietmachinemodellen die aan deze voorwaarde voldoen, zijn standaardmachines of schijfmachines van 85T en hoger. De standaard machine kan 4 of 1 uit één mal produceren. 8. De schijfmachine en 2-3 sets mallen worden geplaatst en het spuitgieten is 2 of 3 keer dat van de standaardmachine.

Of u nu kiest voor een skateboardmachine of een schijfmachine, een andere belangrijke factor is de prijs van de machine, maar deze prijs moet worden beschouwd als van de totale productiekosten. Als uw arbeidskosten, installatiekosten en elektriciteitskosten hoog zijn, is het aan te raden om een ​​verticale schijf te kiezenspuitgietmachine, wat efficiënter is en bespaart op de kosten van arbeid, water, elektriciteit en fabrieksoppervlakte. Als de kosten die je hierboven noemt erg laag zijn, dan is de standaard machine ook een goede keuze.