Mobiele dekking spuitgietmachine

Mobiele dekking spuitgietmachine

PLASTICS ENGINEERING is uitgebreid Biedt verschillende hulpapparatuur, waaronder een robot met IML-oplossing (in-mould labelling), een assortiment mallen, een maltemperatuurregelaar, koelmachines enz.
Mobile Cover Injection Molding Machine heeft kenmerken zoals grote ruimte tussen trekstangen, energiebesparing met servomotor, centrale klemstructuur, snelle respons, stabiel en super lange levensduur.

Product detail

Mobiele dekking spuitgietmachine Introductie:

Hard polyurethaan en polycarbonaat kunnen worden gebruikt bij de productie van mobiele accessoires (telefoonhoes, opladers, externe batterijen, powerbanks en selfiestick enz.).

Mobiele dekking spuitgietmachine heeft kenmerken zoals grote ruimte tussen trekstangen, energiebesparing met servomotor, centrale klemstructuur, snelle respons, stabiel en super lange levensduur.


Mobiele dekking spuitgietmachine

Deze serie is uitgerust met een volledig computergestuurd proportie-tegendruksysteem, dat de dichtheid van het smelten van plastic kan aanpassen, de productbel kan verminderen, de plastificering van het product in evenwicht kan brengen, de tegendrukgegevens kan verfijnen en de glans van het productoppervlak kan verbeteren.

De veiligheid en schoonheid van de machine worden verbeterd door de volledig gesloten structuur van montage en metalen platen die alle oliepijpleidingen, elektrische draad en hogedrukslang in de machine verbergt. Injectie-efficiëntie wordt verbeterd door samengestelde optimalisatie van injectieservo.

De klemeenheid keurt de structuur van de tuimelstang met vijf draaipunten, de unieke beweegbare schuifplaatstructuur goed en verhoogde de veiligheidsklep van het openen en sluiten van het vormen.

De redelijke toename van het vermogen van de motoroliepomp verminderde het energieverbruik maximaal.


Mobiele dekking spuitgietmachine

Model NO.ZX-220 mobiele deksel spuitgietmachine

Geautomatiseerde certificering CE, ISO9001:2008

Motortype servomotorinjectie

Gewicht 366-546g

Ruimte tussen trekstangen 545 X 545 mm

Product Mobiele Cover, Mobiele Accessoire

Handelsmerk aangepast:

Transportpakket Plastic foliehoes, houten pad, gewikkelde folie

Specificatie 5,6 x 1,4 x 2,0 M Oorsprong China

HS-code8477101090

 

Details van mobiele dekking spuitgietmachine:

Spuitgietmachine voor telefoonhoesjes gespecialiseerd voor hoesjes voor mobiele telefoons en andere accessoires.

Producten worden voornamelijk geproduceerd door pc, elastomeren en andere grondstoffen.

De MP-serie richt zich op de productkenmerken die het lichtgewicht, de hoge precisie die nodig is en niet gemakkelijk te vormen zijn.

 

 

Mobiele dekking spuitgietmachine

Die wordt gebruikt voor het maken van mobiele accessoires zoals mobiele hoezen en hoesjes enz. Hard polyurethaan en polycarbonaat kunnen worden gebruikt bij de productie van mobiele accessoires (telefoonhoes, opladers, externe batterijen, powerbanks en selfiestick enz.).

Mobiele accessoires serie spuitgietmachine heeft kenmerken zoals grote ruimte tussen trekstangen, energiebesparing met servomotor, centrale klemstructuur, snelle respons, stabiel en super lange levensduur.

Allerlei hangers kunnen worden ontworpen volgens uw verzoek.

Het logo van uw merk kan ook worden aangepast.Hot Tags: Mobiele dekking spuitgietmachine, leveranciers, kopen, China, goedkoop, prijs, kwaliteit

sturen enquête

verhalen produktie